Kad budete videli gde živi Lepi Mića, pašćete u nesvest: Kupio ogromno imanje, a poseduje sve što imaju bogataši
Lepi Mića, Foto: Sonja Spasić

šok

Kad budete videli gde živi Lepi Mića, pašćete u nesvest: Kupio ogromno imanje, a poseduje sve što imaju bogataši

Ženi i ćerki Sari kupio ogromno imanje

Objavljeno:

Lepi Mića iako je neizostavan rijaliti učesnik, on je poznat i kao vrlo porodičan čovek, pa je za svoju ženu i ćerku kupio pravo imanje.

Naime, njihova kuća sa imanjem locirana je u blizini Fruške gore.

- To je raj na zemlji! Nalazi se u jednom selu u podnožju Fruške gore, radi se o ogromnom imanju i kući staroj oko 180 godina, ali je dobro očuvana. U toku je pravna faza, a celu tu priču sam prepustio poznatom pravniku, kako bih bio miran da će sve biti u najboljem redu. Zatim će krenuti radovi, bazen, letnjikovac i sve ostalo što je potrebno za potpuno uživanje - rekao je Lepi Mića 2020. godine, pa nastavio:

- To je ideja moje ćerke, njena je priča, ja odrađujem samo neke tehničke stvari. Ali biće mesto za zajedničko uživanje - dodao je Mića, a nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo zbog kupovine.

Podsetimo, Lepi Mića, rijaliti veteran i aktuelni zadrugar, već dugi niz godina redovan je učesnik rijalitija "Zadruga", a ono što dodatno intrigira jeste da se njegova porodica nikada nije javno eksponirala.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako se njegov nadimak toliko "odomaćio" među učesnicima rijalitija, malo kome je poznato da se on zapravo zove Miroslav Pržulj. Pevač rođen 1. januara 1959. godine i ima 65 godina. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine. U Sarajevu je radio kao kelner, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu.

Na muzičkoj sceni je aktuelan od 1989. godine i za to vreme je snimio 9 albuma. Tokom rata u Bosni preselio se u Beograd. Živi u centru Beograda, kako kaže, u ženinom stanu.

Ćerka radi u Guglu, sa ženom ima dogovor

Ono što dodatno intrigira jeste da se porodica Lepog Miće nikada nije javno eksponirala.

Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja radi u Guglu, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Kako je Sara svojevremeno otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

04:56

Lepi Mica za Kurir: Povlacim se! Zavrsio sam rijaliti karijeru

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.